Sobota, 20 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkySeniorCentrum v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

SeniorCentrum v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

Terezín- SeniorCentrum SeneCura v Terezíně ve středu 5. října otevře dveře široké veřejnosti. Od 10 do 17 hodin se sem můžete přijít podívat, a popovídat si s personálem zařízení. Dostanete odpověď na vše, co Vás zajímá.

Akce je určena pro všechny zájemce o služby SeniorCentra SeneCura v Terezíně i pro rodinné příslušníky stávajících klientů.

Budete mít příležitost se seznámit s chodem domova, prohlédnout si vnitřní i venkovní prostory, tělocvičnu, kadeřnictví a společné místnosti. Občerstvení samozřejmostí.

SeniorCentrum SeneCura v Terezíně poskytuje sociální  služby seniorům od 55 let věku.  Nabízí služby Domova pro seniory, Domova se zvláštním režimem i Odlehčovací službu – tedy krátkodobý pobyt.

SeniorCentrum se nachází ve čtyřhektarovém lesoparku. Celá budova je po rozsáhlé rekonstrukci. Má pět podlaží a je kompletně bezbariérová. Zařízení má i vlastní chov poníků.

Kapacita Domova pro seniory je 45 lůžek, Domova se zvláštním režimem je 99 lůžek a 6 lůžek má odlehčovací služba.

Senioři mají v SeniorCentru zajištěné jídlo pětkrát denně, služby kadeřnice a pedikérky a každý den program plný aktivizačních činností. SeniorCentrum jim zajišťuje také pravidelnou lékařskou a rehabilitační péči, a to včetně masáží a společných cvičení.

Podrobnosti si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -