V Rozmarýnu začíná Keramika pro veřejnost

0
106

Litoměřice – Láká Vás práce s keramickou hlínou, ale nejste si jisti tím, že by Vás to bavilo? Chtěli byste si z keramiky něco vyrobit, ale chybí Vám prostor nebo zkušenosti – případně obojí?

Vyzkoušejte keramickou dílnu pro veřejnost! Tento týden ji otevírá Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. A to jak pro děti, tak pro dospělé!

Večerní keramika proběhne v pátek 7. října od 17.00 do 19.30 hodin.  Povede ji Kateřina Žaludová –   telefonní číslo 724 319 966.

Dorazit mohou úplní začátečníci i ti, kteří už s keramickou hlínou pracovali. Je ovšem nutné nahlásit se alespoň den předem! Udělat to můžete i mailem na katerina.zaludova@ddmrozmaryn.cz.

Cena lekce je 400 Kč dospělí, 200,- Kč děti.

Další keramická dílna pro veřejnost je pak připravena na sobotu 22. října od 9 do 11 hodin. Povede ji Zuzana Bendová – telefonní číslo 602 160 450 nebo e-mail zuzana.bendova@ddmrozmaryn.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekNa Osmičce bude opět interaktivní lesní stezka pro děti
Další článekFOTOGALERIE: Poutníci z litoměřické diecéze ve Vatikánu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno