Domov Na Pustaji v Křešicích pořádá Den otevřených dveří

0
117

Křešice – Víte, že v Domově Na Pustaji v Křešicích se tento pátek 30. září koná velká sláva, na kterou jste srdečně zváni i Vy? Zařízení totiž od 15 hodin pořádá Den otevřených dveří s bohatým kulturním programem a výborným rautem. Přijďte podpořit zdejší klienty, bude to stát za to!

Na akci bude mimo jiné také prodejní výstava výrobků, které vytvořili sami klienti Domova Na Pustaji. Budete si moci prohlédnout prostory domova a nahlédnout do zdejší kroniky. Akce vyvrcholí v 17 hodin divadelním představením s názvem „Stáří není pro sraby.“

Komedii o tom, co vše se může stát, když se děti rozhodnou rodičům zorganizovat zlatou svatbu, ale předtím jim koupí novou televizi, zahraje Docela velké divadlo Litvínov.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Lídři stran, hnutí a koalic hodnotí výsledek voleb
Další článekŠTĚTÍ: Virtuální univerzita Třetího věku odstartovala další semestr
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno