Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tento týden nabídne i borůvkové knedlíky

Gastrocentrum Pohoda tento týden nabídne i borůvkové knedlíky

Litoměřice – Nestíháte v týdnu vařit? Dejte šanci litoměřickému Gastrocentru Pohoda! Každý všední den tady vaří pět jídel a jednu polévku. Naobědváte se za sympatických 84,- Kč. Výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin na třech místech ve městě!

V pondělí 19. září přijďte na hovězí zeleninovou polévku s drobením. Bude i bratislavské plecko s knedlíkem a klasika nejklasičtější – smažený květák s bramborem a tatarkou. Kdo raději něco lehčího, určitě vezme zavděk ledovým salátem s tuňákem a vejcem. Nebo zkuste maďarský guláš s těstovinami. A Pohoda v pondělí myslí i na ty, kteří si chtějí počátek týdne osladit – vločkové lívance s džemem a šlehačkou určitě nezklamou.

V úterý 20. září bude krkovička s pečeným červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Kuřecí směs s olivami, potěší ty, kteří by chtěli něco lehčího. Dát si k ní můžete rýži. Bude i jedna čistá klasika, která se ovšem na pultu stoprocentně dlouho neohřeje – holandský řízek s bramborovou kaší. Bretaňské fazole s chlebem udělají radost všem příznivcům jednoduchých a nekomplikovaných jídel. V sekci salátů je tentokrát salát s červenou rýží a tofu a v nabídce polévek najdete frankfurtskou.

Ve středu 21. září přijďte na kuřecí steak a na šťouchané brambory s pórkem. Nebo si dejte špekové knedlíky s cibulkou – bude to stát určitě za to. V české klasice je tentokrát zeleninové lečo s klobásou a bramborami. A vepřová pečeně na paprice Vám taky určitě zachutná. Na Pohodě k ní dávají knedlík. V salátových jídlech je salát s červenou řepou a kozím sýrem – potěší i věčné dietáře. Středeční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

Čtvrtek 22. září  nabídne třeba špenátové palačinky s houbovou náplní a salát s cizrnou, cherry rajčátky a sezamovými semínky. Špagety nikdy nezklamou  – a tentokrát bude na Pohodě verze s kuřecím masem. V nabídce bude i frankfurtská pečeně s rýží. A pokud jste si do teď nevybrali, vsaďte na kuřecí roládu s bramborovou kaší. Polévka bude ve čtvrtek hovězí zeleninová s vaječnou jíškou.

V pátek 23. září jsou tahounem nabídky borůvkové knedlíky s tvarohem. Pokud nejste fandové sladkých jídel, zkuste třeba  rizoto z vepřového masa, ke kterému si můžete dát červenou řepu. A bude i salát se zelenými fazolemi a sýrem cottage. Zdejší svíčková na smetaně s knedlíkem je také vyhlášená a své strávníky si určitě najde i smažená kotleta s bramborovou kaší. Páteční polévka je jihočeská kulajda.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v litoměřické ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu na Mírovém náměstí.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -