Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVOLBY 2022 - Komunitní politika je o setkávání a komunikaci s lidmi

VOLBY 2022 – Komunitní politika je o setkávání a komunikaci s lidmi

LITOMĚŘICE – Čtvrtý mítink Severočeši-Litoměřice ve spolupráci se Sváťovým Dividlem a setkání s obyvateli na hřišti v Revoluční ulici byl stejně úspěšný, jako ty předchozí. Sváťa tentokrát přesvědčil čtyřicet dětí i s jejich rodiči, aby pomohli hodnému „Kašpárkovi“ proti velmi zlé „Čarodějnici“. Nakonec vše dobře dopadlo, jak by mělo i v našem litoměřickém životě, když obyvatelé chtějí změnu a Severočeši-Litoměřice jim nabízí „KOMUNITNÍ POLITIKU“, která oživí sídliště a celé město.

Od prvního mítinku se také znatelně ochladilo a spadlo i pár kapek. Začíná doba, kdy budou rodiče řešit, kam mohou s dětmi chodit v případě nepříznivého počasí. To je také jeden z důvodů, proč by na výstavišti Zahrada Čech měla vzniknout stálá scéna Sváťova Dividla. Nejen, že výstaviště bude žít i mimo výstavní sezónu, ale Sváťa s Alenkou, Amálkou a Anežkou budou moci připravovat programy pro děti i v nepříznivém počasí.

„Je vidět, že se lidé chtějí bavit a zároveň vnímají, že skutečně chceme naše město rozpohybovat. Každé tři měsíce se budeme potkávat se zástupci SVJ, aktivních spolků a lidí na sídlištích. Z každého setkání vzniknou jasné úkoly a zhodnocení plnění z minulého setkání. Jsou problémy, které se opravdu dají vyřešit během několika měsíců a o těch časově náročnějších budeme alespoň pravidelně informovat. I kdyby to byla jen prostá informace, že se na tom stále pracuje,“ říká garant volebního programu Severočeši – Litoměřice a lídr kandidátky Jan Dostal.

Pravidelných setkání se budou účastnit také zástupci Technických služeb města a městské policie. Spolupráce s těmito organizacemi je pro fungující KOMUNITNÍ POLITIKU klíčová.

Prohlédněte si VOLEBNÍ LETÁK.

AUTOR: Pavel Verner, Litoměřice
Placená inzerce, cena za článek je 2.000,- Kč. V případě zájmu o zveřejnění PR článku pište na lukas.fila@regionalnitelevize.cz

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -