Neděle, 5 května, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůPozvánkyCentrem Levína bude tuto sobotu znít hudba a téct víno

Centrem Levína bude tuto sobotu znít hudba a téct víno

Levín – Víte, že v Levíně u Úštěka se tuto sobotu 17. září uskuteční druhý ročník vinařské akce s názvem „LEVÍNo?“ Svoje vína Vám přímo v centru Levína nabídnou čtyři regionální malovinaři. Samozřejmostí je také hudba, malý řemeslný jarmark a občerstvení. Akce bude probíhat od 10 do 17 hodin.

Svoje vína k degustaci i nákupu představí čtyři regionální malovinaři : Vinařství Bulín Malé Žernoseky, Vinařství Kubíček Třebenice, Vinařství Potůček Trnovany a Vinařství sv. Tomáše- p. Vybíral, Malé Žernoseky. Vína budete moci degustovat ze speciálních skleniček, které budou k zakoupení přímo na místě.

Jarmark na levínském náměstí Vám nabídne sýry, sladkosti, keramiku, textil, květiny, sklo a spoustu dalšího. A bude i živá hudba – konkrétně keltská a irská.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -