Domov seniorů na Dómském pahorku zavzpomínal na Hanu Zagorovou

0
194

Litoměřice – Domov pro seniory na Dómském pahorku v Litoměřicích zavzpomínal na zpěvačku a několikanásobnou zlatou slavici, která před nedávnem zemřela – na Hanu Zagorovou. Senioři vzpomínali jak jinak než hudbou a zpěvem. A není divu – Hana Zagorová během své kariéry nazpívala více než 800 písní.

Písničky Hany Zagorové seniorům zahrál Áda Škarda, který je v Domově častým hostem.  Tentokrát s sebou přivezl i  zdatné zpěvačky – Jarmilu Kacarovou, Věru Jimelovou, Marii Vörešovou a Ivanu Jelínkovou.

„Připomněli jsme si Haničku písničku jejími hity Málokdo ví, Maluj zase obrázky nebo Bludička Julie. Hudební odpoledne se vydařilo a moc se těšíme na další podobné setkání,“ uvedla Iveta Šerberová, pověřená vedoucí Domova na Dómském pahorku.

Než došlo na písničky Hany Zagorové, Áda Škarda zahrál několik lidových písní, o kterých předpokládal, že je senioři budou znát. Nemýlil se. Celé odpoledne tak provázela výborná nálada a radost z hudby a společně stráveného času.

- Naši partneři -
Předchozí článekDětské cyklistické závody budou v Třebenicích v neděli 25. září
Další článekLIBOCHOVICE: Purkyňovy slavnosti připomněly slavného rodáka
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno