Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiMozaika vezme maminky s dětmi na výlet do Krušných hor

Mozaika vezme maminky s dětmi na výlet do Krušných hor

Lovosice – Lovosické Rodinné centrum Mozaika pořádá třídenní pobyt pro maminky s dětmi do pěti let.  Pobyt bude probíhat od 26. do 28. září v Krušných horách.

Účastníci budou ubytováni v baby friendly hotelu Švejk, který nabízí spoustu vyžití  i těm nejmenším návštěvníkům  – hotel má dětské hřiště i perfektně vybavenou dětskou hernu.

Pro děti Mozaika připravila na všechny tři dny zábavný program – například cvičení a zpívání, výtvarné dílničky nebo stezku odvahy.

Cena: 2500,- Kč. V ceně je ubytování pro dospělou osobu a dítě včetně snídaně. Dvě noci. Cena nezahrnuje dopravu na místo.

Podrobnosti ráda poskytne Jaroslava Libichová na telefonním čísle 723 967 250. Nebo napište e-mail na klupkova@seznam.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -