Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVysoká škola aplikované psychologie opět pořádá Den otevřených oken

Vysoká škola aplikované psychologie opět pořádá Den otevřených oken

Terezín – Víte, že Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně stále ještě přijímá přihlášky pro akademický rok 2022/2023? Pokud jste se tedy nedostali na vysokou školu a ještě stále nevíte, co dál, začněte studovat Personální a interkulturní management! Studovat můžete denní i kombinovanou (dálkovou) formou. Přijímací řízení probíhá bez přijímacích zkoušek!

Se školou a s tím, co studium obnáší, se můžete seznámit už tento týden – ve středu 14. září, kdy Vysoká škola aplikované psychologie pořádá Den otevřených oken. Setkání proběhne on-line formou – zúčastnit se ho tak můžete bez obav a z pohodlí domova. Akce začne v 19 hodin.

Zaregistrujte se ZDE. Škola Vám posléze pošle odkaz, prostřednictvím kterého se můžete k akci připojit.

Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně nabízí bakalářské studium – po absolvování získáte titul Bc. před jménem.

Studium Vám přinese znalosti z oblasti psychologie, sociologie, managementu, ekonomiky a ekonomie. Naučíte se jednat a pracovat s různými typy lidí, a také zohledňovat, jak funguje lidská mysl při nastavování procesů v organizacích. Osvojíte si metody účinné komunikace a interakce v týmech a mezilidských vztazích. Stanete se profesionály v oblasti řízení lidských zdrojů a proniknete do základů psychologie práce a organizace. 

Uplatnit se pak můžete jako manažeři, personalisté  nebo poradci.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -