Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDalší setkání s pohádkou a Severočechy už dnes na Cihelně

Další setkání s pohádkou a Severočechy už dnes na Cihelně

LITOMĚŘICE – V pátek 9.9.2022 proběhl druhý z řady mítinků, který pro obyvatele pořádali Severočeši-Litoměřice ve spolupráci se Sváťovým Dividlem. V Pokraticích na hřišti Na Výsluní-Kubínova se sešlo na sedmdesát dětí a jejich rodičů. Sváťa opět zaválel a rozparádil děti natolik, že mu všichni i s dospělými radili, jak zařídit, aby v pohádce „Koblížka“ nesnědl kdejaký obyvatel strašidelného lesa. Nechyběl ani zpěv dětí u mikrofonu a před Sváťou se nestyděly ani ty malé ani junioři.

Na pohádku a další skotačení dětí přihlíželi nejen jejich rodiče, ale i obyvatelé sídliště ze svých příbytků. To je také smysl Severočechů, kteří mají v letošních komunálních volbách číslo 7 a v reálném programu předvádějí obyvatelům svojí KOMUNITNÍ POLITIKU. Kandidáti do zastupitelstva chtějí obyvatele vtáhnout do debaty o dalším rozvoji každého sídliště v Litoměřicích. Vždy je lepší pohled na hřiště plné smějících se dětí, kde je živo a bezpečně pro všechny účastníky.

Severočeši-Litoměřice tímto zvou obyvatele dalších sídlišť i se svými dětmi na další mítinky, které se budou konat jak na sídlišti u Luny, na Kocandě a dalších místech. Další proběhne již dnes 12.9. od 18 hodin na Cihelně na hřišti u ulice Liškova.

Opět bude káva od Fér Kafe a diskutovat budou naše skvělé dámy. V první desítce najdete Karolínu Dadejíkovou, Petru Černou, Irenu Vodičkovou a Olgu Kubelkovou. Z dalších míst kandidátky je doplňují Judith Kovářová, Olča Tlapáková, Růženka Petrová, Lenka Hošková, Jana Wünschová a Katka Krausová. Garantkou programu a ženou, která je všechny spojuje, je provozovatelka kavárny Fér Kafe v Parku Václava Havla a Lorefa Kafe na Tržnici Felixe Holzmanna, pořadatelka řady kulturních a společenských akcí Petra Dostalová.

Přijďte si dát výbornou kávu a podebatovat o Vašich představách o lepším bydlení a žití v Litoměřicích.

AUTOR: Pavel Verner, Litoměřice

Placená inzerce. V případě zájmu o zveřejnění článku pište na lukas.fila@regionalnitelevize.cz. Cena je 2.000,- Kč.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -