Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDruhé setkání u kávy bude Na Výsluní bude zřejmě o parkování

Druhé setkání u kávy bude Na Výsluní bude zřejmě o parkování

Litoměřice – Po setkání v ulici Heydukova se hnutí Severočeši – Litoměřice společně se Sváťovým dividlem přesunou na hřiště v ulici Na Výsluní. Sváťa opět zahraje pohádku pro nejmenší a rodiče si budou moci popovídat s kandidáty do litoměřického zastupitelstva.

Zatímco v Heydukově ulici bylo setkání na starém hřišti, v ulici Na Výsluní proběhne setkání na novém multifunkčním sportovišti. “První setkání mělo ukázat, že se dají dělat kulturní akce i na sídlištích a místo oživit. To se povedlo, rodiče s dětmi přišli, dali si kávu a užili si odpoledne. Na základě setkání by ale také mělo dojít k úpravě hřiště tak, aby bylo bezpečnější. Po odstranění nedalekého kontejnerového stání a vybudování podzemních kontejnerů zmizela přirozená zábrana a míče dětem často utíkají až do Kamýcké ulice. Ve spolupráci odboru územního rozvoje a technických služeb by se to mohlo vyřešit jednoduše a hlavně rychle,” hodnotí první mítink lídr hnutí a zároveň garant volebního programu Severočeši – Litoměřice Jan Dostal.

Druhé setkání proběhne dnes – 9. září – od 18 hodin, kdy Sváťa opět zahraje pohádku a kavárna Fér Kafe bude připravovat kávu. Diskuse bude zřejmě hlavně o parkování, které je v této lokalitě hlavním tématem.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Placená inzerce. V případě zájmu o placený článek, pište na lukas.fila@regionalnitelevize.cz. Cena za článek je 2.000,- Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -