Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZačátek školního roku na ZŠ Lingua Universal

Začátek školního roku na ZŠ Lingua Universal

Litoměřice – Základní a mateřská škola Lingua Universal po prázdninách přivítala své žáky a předškoláky. Slavnostní zahájení roku proběhlo již tradičně na školním dvoře.

Po proslovu ředitelky Blanky Svobodové se prvňáčci v doprovodu žáků devátého ročníku, paní učitelky Kacarové a rodičů vydali prozkoumat svou novou třídu. Stejně tak se přivítání dočkali noví i ostřílení předškoláci. Malé Kulíšky a Puštíky převzaly do péče p. uč. Mašíková a p. uč. Sailerová.

Po krátkém shledání ve třídách se žáci rozutekli zpět na školní dvůr, kde na ně čekal zábavný program pod vedením Bezva Party. Po soutěžích, tanci a zpěvu se děti mohly posilnit notnou dávkou popcornu.

Druhý školní den čekala na prvňáčky další zkouška – seznámit se s novým školním prostředím. Vedení s pomocí deváťáků připravilo pro nováčky zábavnou poznávačku, při které žáčci hráli hry, plnili úkoly a poznávali nejdůležitější místa a osoby na škole.

Pevně věříme, že si nejen noví žáci tyto dva slavnostní dny užili a že nervozita opadla nejen z dětí, ale i z rodičů. S celým týmem Lingua Universal se těšíme na další společně strávený školní rok!

Zdroj: ZŠ Lingua Universal

Autor: Petra Gruncl

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -