Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloV divadle začíná výstava fotografií „Objektivně vzato“

V divadle začíná výstava fotografií „Objektivně vzato“

Litoměřice – V Divadle Karla Hynka Máchy v Litoměřicích bude v úterý 6. září v 17 hodin slavnostně zahájena výstava fotografií  s názvem  „Objektivně vzato.“ Autorem vystavených snímků je místní známý fotograf, novinář a rozhlasový redaktor Miroslav Zimmer. Na vernisáž jste srdečně zváni.

„Výstava „Objektivně vzato“ navazuje na moje dřívější fotografické snahy – stejnojmenné výstavy I., II. a III., prezentované pod hlavičkou sdružení FotoporoT. To současná však má přídomek XXL, což obvykle (v obchodním jazyce) vyjadřuje něco jako „veliké balení“, v mém pojetí je však zároveň šifrou k životní kulatině. Stačí ji obrátit a číst jako římské číslice: LXX,“ vysvětluje autor.

Miroslav Zimmer navzdory všem současným technologiím stále ještě používá k focení objektivy. Výstava „Objektivně vzato“ bude v divadle k vidění až do konce října.

Na slavnostním zahájení výstavy promluví Petr Herman a zazpívá Áda Škarda band.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -