Středa, 1 května, 2024
17.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePodzimní Zahrada Čech se blíží

Podzimní Zahrada Čech se blíží

Litoměřice – Víte, že v pátek 9. září začíná na litoměřickém výstavišti podzimní veletrh Zahrada Čech? Akce pro všechny zahradníky, zahrádkáře, kutily, chalupáře a milovníky přírody letos určitě nezklame. Výstava začne v  pátek 9. a potrvá až do středy 14. září. Výstaviště bude otevřené denně od 9 do 17 hodin.

Podzimní Zahrada Čech nabídne zahradnický sortiment, jako je výsadba, stromky, keře, cibuloviny, trvalky, pokojové a venkovní rostliny, zahradní nářadí a podobně. Novinkou letošního ročníku se stane prodej jedlých květin, skladovací vaky na kapaliny od firmy Vaky Jabor,  různé variace čajů a kávy dovážené ze Srí Lanky od firmy Mix Tee s.r.o. a mnoho dalšího.

Slavnostní zahájení podzimní Zahrady Čech proběhne v pátek 9. září v 10.30 hodin. V ten den bude taktéž vyhlášena Regionální potravina Ústeckého kraje 2022 a Potravinářský výrobek Ústeckého kraje – kraje Přemysla Oráče. V kulturním programu vystoupí kapela No name Lt. a legendární zpěvák Petr Rezek s Leonou Machálkovou.

Na parádní kulturní program se ovšem můžete těšit po celou dobu konání veletrhu.  Dorazí třeba Jakub Smolík, Vinšovanka, Jitka Zelenková, Pavel Vítek a spousta dalších známých jmen.

Po celou dobu konání veletrhu bude na výstaviště a zpět ZDARMA JEZDIT AUTOBUS a to z Mírového náměstí, z autobusového nádraží a z horního vlakového nádraží.

Lístky na podzimní Zahradu Čech si můžete koupit z pohodlí domova ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -