Pátek, 26 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyRoudnický bazén otevírá po odstávce, nabídne i masáže

Roudnický bazén otevírá po odstávce, nabídne i masáže

Roudnice nad Labem – Roudnický krytý plavecký bazén se v září znovu otevírá veřejnosti po pravidelné srpnové technické odstávce. Kromě modernizovaného zázemí dvou bazénů s parní lázní i vířivkou nově nabízí i masáže.

Provozní doba sportoviště zůstává beze změn. Opět vás přivítá příjemné prostředí zrekonstruovaných šaten a sociálních zařízení s  čipovým odbavovacím systémem. Připraven je velký nerezový bazén se šesti drahami o délce 25 m i dětský s  vodním chrličem. V provozu je i vířivka pro 8 osob a parní lázně s kapacitou 2x 10 návštěvníků. V areálu je také posilovna. Nabídku služeb rozšířily masáže, prováděné zatím pouze ve středu a v pátek mezi 16. a 19. hodinou. Dle zájmu však může dojít k úpravám.

„V  základní nabídce je klasická a sportovní masáž celého těla i jednotlivých částí dle přání a potřeby. Při konkrétních potížích lze nabídnout prvky z  jiných druhů masáží (čínská tlaková, reflexní, lymfatická, trigger point a dalších). V  případě zájmu lze zařadit individuální nebo skupinové zdravotní cvičení,“ říká Jana Buková, kterou potkáte v nové masérně.

Bližší informace o provozu sportoviště naleznete na webu www.bazenroudnice.cz. Pro masérské služby můžete navštívit www.masazebukova.cz nebo se přímo objednat na tel. 731 899 545.

Toto je tisková zpráva města Roudnice nad Labem.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -