Na Hudební festival Švestkové dráhy si ještě můžete vyjezdit volný vstup

0
201

Litoměřicko – Víte, že na Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní si stále ještě můžete vyjezdit volný vstup? Věrnostní akce totiž byla prodloužena a potrvá až do pátku 9. září.

Za každou jízdu po trase Litoměřice horní nádraží – Most (a zpět) můžete získat jednu samolepku. Věrnostní karta s dvaceti vylepenými samolepkami slouží jako volná vstupenka na Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní. Stačí ji v den konání akce předložit na pokladnách.

V rámci pravidelných jízd není počet karet na osobu omezen. Během jedné jízdy vlakem však může cestující obdržet pouze jednu kartu nebo samolepku, obojí je možné získat na vyžádání u průvodčích. Věrnostní karta je přenosná.

Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní bude probíhat v sobotu 10. září na dvou scénách. Jedna stage bude na Komenského náměstí  a jedna v parku u zámku v Třebívlicích. V průběhu odpoledne vystoupí celá řada kapel a hvězd. Například Slza, Lucie Vondráčková, Rybičky 48 nebo kapela Divokej Bill.

A pokud si nestihnete vyjezdit volný vstup, nevadí! Jestliže na akci přijedete vláčkem Švestkové dráhy, máte vstupné za polovinu – tedy za 150,- Kč. Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Atletický ovál na ZŠ Havlíčkova září novotou
Další článekV. ŽERNOSEKY: Na Rozloučení s prázdninami obec pozvala světově známého bublináře
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno