Středa, 24 dubna, 2024
9.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSeveročeská galerie zve děti na zábavný program k výstavě Josefa Heji

Severočeská galerie zve děti na zábavný program k výstavě Josefa Heji

Litoměřice  – Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích nabízí dětem zábavně vzdělávací program k aktuální výstavě Josef Heja – Moravský Chagall. Program probíhá pod vedením odborného lektora, a to každé úterý od 10 a každý čtvrtek od 15 hodin v Muzeu insitního umění na Mírovém náměstí.

Program je určen především pro děti předškolního věku a pro žáky prvního stupně základních škol.

V první části programu, který má 60 – 90 minut, si děti vyplní pracovní list k výstavě Josef Heja – Moravský Chagall. V druhé části programu navštíví výtvarný Ateliér v suterénu Muzea, kde si pod vedením lektora vyzkouší výrobu jednoduché figurky na památku.

Vstupné: 40,- Kč za dítě.

Navštívíte-li výstavu s dětmi samostatně, vyzvedněte si na pokladně Muzea Pracovní list, který děti provede výstavou zábavnou a vzdělávací formou. Společně můžete navštívit také výtvarný Ateliér, který je otevřen po celou dobu trvání výstavy – až do 25. září.

Muzeum insitního umění najdete na adrese Mírové nám. 24/16, Litoměřice.

O výstavě Josef Heja – Moravský Chagall jsme natočili VIDEOREPORTÁŽ. Podívejte se na ni ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -