Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyDvořákův festival v neděli opět v Roudnici

Dvořákův festival v neděli opět v Roudnici

Roudnice nad Labem – 58 koncertů ve 41 městech a obcích po celé republice. To je Dvořákův festival, který tuto neděli 14. srpna dorazí i do Roudnice nad Labem. V Kulturním domě Říp zahraje od 18 hodin SwingHarmonie. Přijďte se přesvědčit, že i že vážná hudba může mít i pořádné grády!

Koncert kapely spojující měkké smyčce České filharmonie s hladivým i výrazným klarinetem a šlapající rytmikou. Nad tím vším excelentní zpěvačka a je zaděláno na vynikající muziku v neotřelých swingových aranžích. Budou vám předvedeny známé melodie 20. století i ty starší ve swingovém hávu a přesvědčíte se, že i filharmonici umějí hrát jazz. 

Vstupenky v cenově výhodném předprodeji můžete koupit ZDE.

Ke vstupence navíc automaticky získáte „Dvořákův cestovní pas,“ který je mimo jiné plný slev a turisticky atraktivních výhod. Obsahuje třeba volnou vstupenku na roudnickou věž Hláska nebo poukaz na kávu v kavárně Kulturního domu Říp zcela ZDARMA.

Koncert se koná pod záštitou roudnického starosty Františka Padělka.

Účinkují:

MARCEL KOZÁNEK – 1. housle
MILENA KOLÁŘOVÁ – 2. housle
ONDŘEJ KAMEŠ – viola
PAVEL LUDVÍK – violoncello
JIŘÍ VOPÁLKA – kontrabas
JAN BRABEC – klarinet
JAN KELLER – kytara
JAN LINHART – bicí
ELENA SONENSHINE – zpěv

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -