Sobota, 27 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyDámské holínky pro špatné počasí - Jak je stylovat?

Dámské holínky pro špatné počasí – Jak je stylovat?

Holínky jsou klasicky funkční boty pro deštivé dny a jsou dnes k dostání v mnoha variantách i barvách. Nosí je ženy v přírodě, ale i do města, na blátivý festival nebo na cestování. Dámské holínky dnes už seženete i zateplené nebo s podrážkou přizpůsobenou náročnějšímu terénu, takže je využijete jak v zimě, tak na tanečním open-airu, kde protancujete deštivou noc. Jak holínky stylovat do celkového outfitu se dozvíte v tomto článku. Najdete zde tipy na festival i do přírody.

Holínky v deštivém počasí

Primárně vznikly jednoduché gumové boty do deštivého počasí, bláta, mokré trávy a také pro děti, které milují kaluže. Každý, kdo zná dětské chování velmi dobře, potvrdí, že holínky jsou ideální pro malé děti pro jakékoliv mokré počasí. Maminky brzy zjistily, že boty, které jejich děti nosí, využijí pro své potřeby také. Dnes jsou dostupné stylové dámské holínky v mnoha barvách i variantách a každá žena si může vybrat podle svého vkusu. Mrkněte třeba na internetový obchod CCC, kde mají široký výběr. Jednoduše je objednáte z pohodlí svého domova a CCC vám je doručí až domů. CCC nabízí pěkné holínky dámské, ale můžete vybavit celou rodinu, protože mnoho modelů najdete i v pánské a dětské sekci.

Co patří k outfitu do deště?

Podle barvy a stylu holínek volte také zbytek outfitu. Pokud počítáte opravdu s vydatným deštěm, vsaďte na nepromokavé materiály a přibalte i deštník. Nepromokavá bunda nebo pláštěnka může utvořit styl outfitu. Do přírody vezměte klidně sportovní nepromokavou bundu, do města můžete obléct stylový kabátek nebo kabátovou pláštěnku výrazné barvy. Deštník, holínky a pláštěnka by spolu měly ladit. Jsou i taková prostředí, kde se v dešti na styl tolik nehraje. Pokud pracujete na domácí zahradě, nebudete mít možná potřebu stylovat svůj otfit jako na módní molo, a k černým gumákům bez problémů oblečete, co bude zrovna po ruce. Bunda, čepice, pláštěnka patří do přírody – na zahradu i do lesa. Houbařky jsou další specifická skupina žen, která holínky ocení. Ranní rosa ke sběru hub patří a holínky vás před ní skvěle ochrání.

Holínky na festival

Česko je proslulé množstvím malých i velkých festivalů a tyto akce si vytvořily vlastní módní pravidla, ve kterých mají holínky své důležité místo. Hrozba deště visí nad každým festivalem a zkušený návštěvník nosí své holínky vždy s sebou. Festivalový outfit můžete důmyslně vystylovat barevnými modely holínek i pláštěnek. K festivalu patří také ledvinka na nezbytnosti, čepice a sluneční brýle jako ochrana před sluncem a party outfit, který může být na takové akci vesele barevný a rozpustilý. Připouští se flitry, třpytky a výrazné líčení. Festivaly u vody jsou proslulé chladnými nocemi a vyplatí se na ně přibalit holínky se zateplením. Pokud jste taneční typ a hodláte pařit celou noc, kupte si kvalitnější holínky s dobrou podrážkou, která něco vydrží. Základní typ holínek není pro tyto akce uzpůsoben, proto investujte např. do trackové podrážky. V dnešní době není problém takové boty najít a uvidíte, že výsledek bude stát za to. Tip na závěr: Na festival přibalte také špunty do uší a baterku. Často zapomínané praktické nezbytnosti by vám mohly chybět.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -