Jezděte Švestkovou dráhou a na VINOBRANÍ půjdete zadarmo!

0
745

Litoměřicko –  Jezděte se Švestkovou dráhou a získejte vstup zdarma na HUDEBNÍ FESTIVAL ŠVESTKOVÉ DRÁHY A TŘEBÍVLICKÉ VINOBRANÍ! Stačí jezdit vláčkem a získat dvacet samolepek. Věrnostní kartu získáte u průvodčího.

Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní bude v Třebívlicích probíhat v sobotu 10. září. Těšit se můžete nejen na spoustu toho nejlepšího vína, ale také na bohatý hudební program. Vystoupí třeba kapela Divokej Bill, Lucie Vondráčková, Poetika nebo Rybičky 48. Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní návštěvníkům nabídne rovnou dvě scény – jednu v zámeckém parku a jednu v Třebívlicích na náměstí.

Věrnostní program „Vyjezdi si volný vstup“ bude probíhat do 31. srpna 2022 každý den, a to v celé délce linky U10 (Litoměřice horní nádraží – Most a zpět). Pozor – počet věrnostních karet je celkově omezen!

Karta s 20 samolepkami, které musí být řádně vylepené, slouží jako volná vstupenka na hudební festival. Stačí ji předložit v den konání festivalu (10. září 2022) u vstupu pořadatelské službě.

Pokud nebudete mít věrnostní kartu a na akci dorazíte Švestkovou dráhou, máte vstup za 150,- Kč.

Více o vinobraní i o věrnostní akci „Vyjezdi si volný vstup“ najdete TADY.

- Naši partneři -
Předchozí článekLovosický přívoz už je v provozu
Další článekPoraďte městu Lovosice, jak vylepšit komunikaci s občany!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno