Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNa nádvoří Státního zámku Libochovice se bude hrát pohádka

Na nádvoří Státního zámku Libochovice se bude hrát pohádka

Libochovice – Nádvoří Státního zámku Libochovice se ve čtvrtek 7. června v 18 hodin změní v divadelní sál, ve kterém se odehraje pohádka o chorobné touze po bohatství a jedné velké lásce.

Představení nazvané „Princezna stříbrem zakletá“ do Libochovic přiveze Docela velké divadlo Litvínov. Přímo pod širým nebem se bude zpívat, tančit i šermovat.

Lístky se dají pořídit ZDE.

„Je  to příběh  o tom, že nevinní občas pykají za skutky vinných a také o tom, že pokud vidíme zlo a nic proti němu neuděláme, může se stát, že se obrátí i proti nám. Když jsme příběh psali a začínali zkoušet, byl svět ještě celkem v pořádku. Během zkoušek ale začala válka na Ukrajině a náš příběh se stal až příliš aktuálním. Protože je to ale příběh pohádkový, dopadne v něm všechno dobře,“ uvádí divadlo na svém webu.

Pohádka je vhodná pro diváky od čtyř do 99 let.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -