Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDvoudenní Valdštejnské slavnosti v Lovosicích nezklamou

Dvoudenní Valdštejnské slavnosti v Lovosicích nezklamou

Lovosice –  Šermíři, bubeníci, středověká  hudba, sokolníci a spousta dalších atrakcí bude dnes a zítra (4. a 5. července) k vidění na Václavském náměstí v Lovosicích. Proběhnou totiž VALDŠTEJNSKÉ SLAVNOSTI.

Pondělní program začne v 18 hodin a skončí po 22. hodině. Těšte se na historické scénky, šerm s ohněm, historické taneční vystoupení v podání skupiny Siderea a noční slavnostní střelbu. Program zakončí ohnivá show ve 22 hodin.

V úterý 5. července je státní svátek a VALDŠTEJNÉ SLAVNOSTI začínají už ve 13 hodin. Program nabídne spoustu lákadel. Budou kejklíři, ukázky řemesel, bubenická show a sokolníci. Ve 13 hodin na náměstí dorazí také Adam z Valdštejna se svojí družinou.

Samozřejmostí je Valdštejnská krčma a občerstvení.

Vstup po oba dny zdarma. Přijďte!

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -