Úterý, 19 března, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůKulturaPutování po vinicích Velkých Žernosek už tuto sobotu

Putování po vinicích Velkých Žernosek už tuto sobotu

Velké Žernoseky – Procházka dlouhá necelých pět kilometrů, neopakovatelné výhledy na České středohoří a hlavně výborné víno a povídání s vinaři – tak bude vypadat letošní Putování po vinicích Velkých Žernosek, které se koná tuto sobotu 2. července.

Na trasu, která Vás zavede i do Žalhostic a Malíče, se můžete vypravit kdykoliv mezi 11. a 20. hodinou. Startovné je 200,- Kč. V ceně je pamětní degustační sklenička, nosička na skleničku, tři žetony, voda a mapa trasy.

Ochutnáte například víno z Rodinného vinařství Mikulenkovi, produkci Vinařství Hrabkovský a to nejlepší z Vinařství pod Radobýlem.

Degustace budou probíhat za žetony, pokladna je poblíž  každého vinaře. Žeton stojí 5,- Kč. Občerstvení zajištěno.

Vinaři budou nalévat pouze do skleniček s letošním motivem akce a pouze účastníkům, kteří budou mít registrační pásku, kterou získají na pokladně. Dobrou zprávou je, že už funguje žernosecký přívoz a po opravené trati ve směru Lovosice – Litoměřice jezdí vlaky.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -