Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKapely v roli "zahrádkářů"

Kapely v roli „zahrádkářů“

Litoměřice – Příjemné letní odpoledne za příjemné teploty a hlavně za příjemné muziky – taková byla úterní „Zahrada orchestrů ZUŠ 2022“ v Litoměřicích.  

Místem veřejně přístupné akce byla samozřejmě zahrada školy, hlavními aktéry zpěvačky ze třídy uč. Zdeňka Jelena a muzikanti kapel „Nezrychluj!“ (uč.Martin Štec), „Blues combo“ (uč.Jan Veselý) a „Junior Band“ (uč. Zdeněk Růžička).  Hrál se tedy pop, jazzrock, blues, swing,  každý si přišel na své…  

Chyběl snad jen rockověji založený „Schizzo band“, který se však veřejnosti představí na sólovém koncertu 29.června v prostorách litoměřického hradu. Se svými příznivci si zároveň připomene deset let své úspěšné hudební existence.

Text a foto: Miroslav Zimmer

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -