Senioři z Domova na Pahorku se projeli výletním vláčkem

0
210

Litoměřice – V Domově pro seniory na Dómském pahorku v Litoměřicích jsou  ještě stále Vánoce. Důkazem toho je skutečnost, že 30. května tady opět nadělovala Ježíškova vnoučata – konkrétně paní Vendula Palátová.

„Naši senioři byli nadšení a rychle do vláčku nastoupili. Projížděli jsme historické jádro našeho města, pak jsme jeli na Střelecký ostrov, podél řeky Labe a na závěr nás mašinka vyvezla na vrchol Mostné hory. Náš mašinfíra pan Roman Brázda s námi podnikl dvě nádherné okružní jízdy, z nichž každá trvala jednu hodinu. Maximální rychlost vláčku je 20 km/h, takže si všichni mohli v klidu prohlédnout okolí. Výlet byl úžasný, počasí nám přálo a panovala veselá nálada. Moc bychom si chtěli takový krásný výlet zopakovat,“ uvedla  Iveta Šerberová, která je pověřená vedením Domova na Dómském pahorku.

- Naši partneři -
Předchozí článekROUDNICE N. L.: Neklanka vychází vstříc sportovcům i hendikepovaným studentům
Další článekLITOMĚŘICE: Deváťáci opět zamířili „Do života bez karambolu“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno