Neděle, 5 května, 2024
18.3 C
Litoměřice
DomůKulturaRoudnický košt nabídne vína z téměř dvaceti vinařství

Roudnický košt nabídne vína z téměř dvaceti vinařství

Roudnice nad Labem – Už tuto sobotu 11. června můžete v areálu roudnického zámku ochutnat ta nejlepší česká vína. Roudnický košt se konečně vrací na scénu v tradiční podobě a bez jakýchkoliv omezení. Přijďte! Akce bude probíhat od 10 do 22 hodin.

V ceně vstupenky je katalog s kontakty na všechny zúčastněné vinaře a také degustační sklenička s logem akce.

Pro děti bude připraven skákací hrad a dětský koutek s dozorem, aby si rodiče mohli Košt naplno užít. Těšit se samozřejmě můžete také na stánky s výrobky s označením „Regionální značka.“

Občerstvení na místě zajištěno.

Pokud jde o kulturní program, dorazí Vojenský umělecký soubor Ondráš (cimbálová muzika), který bude hrát od 11.30 hodin po celý den. Od 18 hodin přitvrdíme a hrát se bude rock’n’roll. Vystoupí Easy Band Rosti Pechouška, The OUBR a Format.

Za vzorky vína se bude u všech vinařů platit pouze elektronicky – přes nabité čipy. Dobíjecí místa budou i uvnitř koštovacího areálu.   

Vinař Koštu bude vyhlášen kolem 17. hodiny.

Cenově zvýhodněný předprodej lístků už běží! Vstupenky seženete v roudnickém Informačním a dopravním centru Podřipska nebo on-line ZDE.

Seznam letos zúčastněných vinařů je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -