Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVysoká škola aplikované psychologie v sobotu otevře dveře

Vysoká škola aplikované psychologie v sobotu otevře dveře

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá tuto sobotu 4. června Den otevřených dveří. Začíná ve 14 hodin a bude mít mimo jiné zajímavý program. Můžete se setkat s vyučujícími i s absolventy školy. Přijďte se podívat!

Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně je alternativou pro ty, kteří chtějí studovat psychologii, ale na státních školách z důvodu velkého počtu zájemců nebyli úspěšní. Je to škola pro ty, chtějí lépe rozumět sobě i ostatním a pro ty, kteří chtějí spíš praxi, než suchou teorii.

Program Dne otevřených dveří najdete TADY.

Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně nabízí akreditovaný studijní program Personální a interkulturní management, a to jak v denní, tak i v kombinované (dálkové) formě studia. Jedná se o mimořádný studijní program se zajímavými a přitažlivými předměty, které vám otevřou široké možnosti uplatnění.

Studium tvoří vedle přednášek také aktivní semináře, workshopy a praxe ve vybraných firmách a organizacích. Zde si prostřednictvím vlastní zkušenosti ověříte používání získaných poznatků v praxi. Zajímavé propojení psychologie s dalšími předměty vám umožní také jejich aplikování v osobním a pracovním životě.Získáte tak významné profesní dovednosti pro svou kariéru a osobní růst.

Studenti jsou přijímáni bez přijímacích zkoušek a studium je tříleté.

Podrobnosti o škole jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -