Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloV Litoměřicích opět zazáří Simona Stašová

V Litoměřicích opět zazáří Simona Stašová

Litoměřice – Ještě několik posledních lístků je k dispozici na představení NA ZLATÉM JEZEŘE, které se na jevišti Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích bude odehrávat v pondělí 30. května od 19 hodin. V hlavních rolích uvidíte Simonu Stašovou a Ladislava Freje. Romantická komedie Vás bude bavit i dojímat!

V kouzelném prostředí na březích Zlatého jezera tráví léto starší manželé. Věčně brblající, nepraktický a naschvál i doopravdy  zapomínající profesor v penzi Normen a jeho chápající žena Ethel, starající se o muže i domácnost s neutuchajícím půvabem a noblesou. Příjezd dcery Chelseay s partnerem a jeho tvrdohlavým synkem Billym pomůže Normenovi vystoupit náhle z letargie a všechny zaskočí svým příkladem: Vždycky je čas za život, i ten nejobyčejnější, začít se znovu prát. 

Lístky do divadla zakoupíte kliknutím ZDE. Do Litoměřic představení přiveze Agentura Harlekýn.

Představení má 2 hodiny a 45 minut (s přestávkou).

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -