Palačinkárna v Litoměřicích nově nabízí i Makovou panenku

0
144

Litoměřice –Víte, že Litoměřická Palačinkárna, která zaměstnává osoby s hendikepem a pomáhá jim tak začlenit se do běžného života, má v nabídce několik novinek? Jednou z nich je palačinka s makovou náplní, které tady přezdívají „Maková panenka.“ A pokud jste fanoušci slaných dobrot, stavte se do Palačinkárny pro toast s rukolou a tuňákem!

Otevřeno má Palačinkárna každý všední den od 8 do 17 hodin, přičemž dát si tu můžete samozřejmě i kávu, kakao, čaj nebo horký mošt.

Pokud jde o palačinky, za zmínku určitě stojí i povidlová se zakysanou smetanou, čokoládová s banánem nebo palačinka s lesními plody a pudinkem. Mají tady i toasty se šunkou a sýrem nebo topinky s masovou směsí – je to na Vás.

Palačinkárna v Litoměřicích je na facebooku – ZDE. Tak dejte lajk, ať Vám nic neunikne.

Provozuje Centrum sociální pomoci Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekÚSTÍ N. L.: Majáles v letním kině navštívily tisíce lidí
Další článekDeník N opět opravuje svá tvrzení
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno