Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV Kulturním domě Říp budou zpívat Cvrčci a Poupata

V Kulturním domě Říp budou zpívat Cvrčci a Poupata

Roudnice nad Labem – Kulturní dům Říp bude hostit další parádní koncert. Dechový orchestr mladých vystřídá v pondělí 23. května roudnický Dětský sbor Cvrčci a jeho přípravný sbor Poupata. Koncert začíná v 18 hodin. Lístky koupíte v předprodeji za pouhých 50,- Kč.

Stačí kliknout ZDE. Na místě budou o 20 Kč dražší.

Jako host koncertu vystoupí děti z recitačního kroužku ZŠ Krabčická pod vedením Ivy Dybalové a děti z Mateřské školy Písnička u Mevy.

Roudnický Dětský sbor Cvrčci je sbor Základní školy Jungmannova. Funguje od osmdesátých let minulého století. Sbor má zhruba čtyřicet členů a je složen z žáků třetích až devátých tříd.

Cvrčci se pravidelně zúčastňují krajské přehlídky pěveckých sborů v Chlumci a několikrát se umístili ve zlatém pásmu. Aktuálně sbor vedou Ilona Bendová a Olga Matějková. Klavírní doprovod zajišťuje Alena Kolaříková, která bude i na pondělním koncertě

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -