Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaSpisovatelka Jarmila Mandžuková bude hostem lovosické knihovny

Spisovatelka Jarmila Mandžuková bude hostem lovosické knihovny

Lovosice – Městská knihovna v Lovosicích bude v úterý 17. května hostit další zajímavou přednášku. Tentokrát sem v 17 hodin dorazí spisovatelka Jarmila Mandžuková, která napsala mnoho publikací zaměřených na zdravý životní styl. V Lovosicích bude vyprávět „O bylinkách, jejich léčivé síle a magické moci.“ Vstupné: 30,- Kč.

Čeká na Vás zhruba hodina a půl zajímavého povídání.

Léčivé bylinky mají na lidský organismus mnoho blahodárných účinků a jsou již od pradávna součástí lidového léčitelství a přírodní medicíny. Hodí se na méně závažné zdravotní potíže, jako podpůrný prostředek pří těžších onemocněních i jako prevence. Bylinky mají i kouzelnou a magickou moc a lze je využít ve prospěch lásky, štěstí, zdraví, úspěchu a ochrany.

Jarmila Mandžuková žije nedaleko Českých Budějovic. Zabývá se především zdravou stravou, výživou a tím, jak jídlo ovlivňuje naše zdraví – fyzické i duševní. Napsala i knihy o hubnutí a spoustu kuchařek.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -