Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSetkání u Památníku Přemysla Oráče láká na program pro celou rodinu

Setkání u Památníku Přemysla Oráče láká na program pro celou rodinu

Stadice – V obci Stadice kousek od Ústí nad Labem se nachází netradiční památník zpodobňující pluh – právě zde byl prý od onoho pluhu na trůn povolán zakladatel dynastie Přemyslovců, bájný Přemysl Oráč. Udělejte si v sobotu 14. května  do Stadic výlet a užijte si den plný zábavy a řemesel. Program potěší malé i velké!

Slavnostní zahájení proběhne v 10 hodin dopoledne. Těšte se především na živou hudbu a spoustu stánků s řemesly a lokálními produkty. Pro děti bude připraven skákací hrad, živá zvířátka a malování na obličej. V pravé poledne zahraje Sváťovo dividlo z Litoměřic.

Akce bude pokračovat až do pozdního odpoledne. Připraveny jsou degustace vína, ukázky paličkování, tvořivé dílničky pro děti a mnoho dalšího. Na své si přijdou také milovníci historické a moderní zemědělské techniky.

Vstupné je ZDARMA.

Podrobnosti a kompletní program najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -