Střední 21 vyhlásila druhé kolo přijímacího řízení

0
72

Roudnice nad Labem – Nedostali jste se na střední a teď přemýšlíte co dál? Nedělejte kompromisy a přihlaste se na Střední 21! Druhé kolo přijímacího řízení se koná v úterý 10. a ve středu 11. května. Inovativní střední škola, která Vás plně připraví na vysokou i přímo do praxe, předpokládá, že přijme deset uchazečů.

Co musíte udělat? Vytiskněte a vyplňte přihlášku a doručte ji do školy. Rezervujte si čas pohovoru – ZDE. Škole dodejte bodové výsledky didaktických testů – na vyžádání Vám je vystaví škola, kde jste testy psali. Výsledky didaktických testů stačí na Střední 21 zaslat e-mailem. Pokud chcete, připravte si portfolio, abyste získali body navíc. Jak má portfolio vypadat, se dozvíte TADY.

Střední 21 je inovativní střední škola pro 21. století. Studenti si vybírají mezi technickým a humanitním oborem až ve druhém ročníku, získávají tedy rok na to, aby si ujasnili, co je zajímá. Střední 21 nabízí kvalitní a ucelené středoškolské vzdělání, které žáky rozvíjí profesně i osobně a umožní jim jak pokračovat ve studiu na vysoké škole, tak zahájit profesní dráhu podle svých představ.

Výuka probíhá v tematických blocích, formou projektů, diskusních skupin a samostatné práce žáků. Studenti pracují samostatně i v týmech. Škola se snaží maximálně podpořit jejich kreativitu, zodpovědné rozhodování a kritické myšlení.

Podrobnosti o škole a také o nabízených oborech najdete TADY.

- Naši partneři -
Předchozí článekOkresní fotbalové soutěže přinášejí další dva dvouciferné výsledky
Další článekPřijďte na zahájení výstavy „Ze života horalů“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno