Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda zve na halušky i na meruňkové knedlíky

Gastrocentrum Pohoda zve na halušky i na meruňkové knedlíky

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích je příjemnou alternativou pro všechny, kteří ve všední dny nemají čas vařit, ale nechtějí se stravovat ve fast foodech nebo se odbývat studenou kuchyní. V Litoměřicích má Gastrocentrum Pohoda otevřené tři jídelny, ve kterých se naobědváte za 78,- Kč. Na výběr je každý den z pěti jídel. Polévka samozřejmostí.

V pondělí 9. května přijďte na vepřový guláš s knedlíkem nebo na opečené bramborové škubánky s mákem. Podávat se bude i znojemská pečeně s rýží. Vepřenky s bramborem a zeleninovou oblohou jsou sázka na jistotu. A kdo si do teď nevybral, ať zkusí kuřecí salát s ananasem – toto jídlo potěší i věčné dietáře. Pondělní polévka je risi – bisi.

V úterý 10. května přijďte na vepřový mletý řízek s bramborovou kaší nebo na halušky se zelím a slaninou. V úterní nabídce jsou také fazolové lusky na smetaně – česká klasika nejklasičtější. A pokud jste si do teď nevybrali, dejte si Litoměřickou směs s dušenou rýží. Tou se nic nezkazí. Pro dietáře bude připraven americký salát. Úterní polévka je hrachová s houskou.

Ve středu 11. května bude naháč z vysočiny s bramborovým knedlíkem a špenátem. Své příznivce si ale určitě najde také koprová omáčka s knedlíkem a vařeným vajíčkem nebo zapečené brambory se smetanou, česnekem, zeleninou a sýrem. Nabídku uzavírá debrecínská pečeně s těstovinami a z lehčích jídel celerový salát. Středeční polévka je ovarová s kroupami.

Ve čtvrtek 12. května přijďte na Pohodu na kuřecí řízek s bramborovou kaší. Tahounem nabídky je také rýžový nákyp s ovocem a krůtí maso na paprice s rýží. Bude i játra na slanině s knedlíkem a cizrnový salát. Budete-li mít ve čtvrtek chuť na polévku, v nabídce je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 13. května si přijďte osladit život meruňkovými knedlíky s tvarohem nebo si dejte evergreen českých restaurací – smažený sýr! Na  Pohodě ho dávají s bramborem a tatarkou. Rajská omáčka s hovězím masem a knedlíkem se na pultech určitě taky dlouho neohřeje. V páteční nabídce je dále rizoto z kuřecího masa a těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Páteční polévka je zelná s klobásou.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích – v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu. Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -