Úterý, 23 dubna, 2024
8.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Litoměřic přijede Princezna Koloběžka

Do Litoměřic přijede Princezna Koloběžka

Pro děti od tří do jedenácti let je určena pohádka Princezna Koloběžka, kterou do Litoměřic v sobotu 14. května přiveze středočeské Liduščino divadlo. Pohádka začíná v 15 hodin, následovat bude výtvarná dílna.

Na motivy pohádky Boženy Němcové představení Princezna Koloběžka napsala Ludmila Razimová. Představení má hodinu a hrají ho čtyři herci. Na děti čeká (mimo jiné) spousta veselých písniček.

Chytrá Mančinka si ví se vším rady. Král oceňuje její moudrost, ale zkusí ji nachytat a dá jí těžký úkol. Mančinka má k němu přijet přijet – nepřijet, ani v noci – ani ve dne, být ustrojená – neustrojená, a přinést s sebou dar – nedar! Mančina maminka se bojí, že je to úkol nesplnitelný. Milá Mančinka se ale nelekne a pan král brzy zjistí, že láska je nade všechno na světě. 

Lístky na představení pořídíte z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -