Sobota, 4 května, 2024
20.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRoudnické Čarodějnice letos s Václavem Upírem Krejčím a diskotékou

Roudnické Čarodějnice letos s Václavem Upírem Krejčím a diskotékou

Roudnice nad Labem – Pálení čarodějnic proběhne v sobotu 30. dubna pochopitelně i v Roudnici nad Labem. A bude to velké, veselé a parádní! Akci tradičně odstartuje slavnostní průvod s Dechovým orchestrem mladých a s mažoretkami. Vychází o půl čtvrté odpoledne od supermarketu LIDL. Špalír dojde až na Husovo náměstí, kde bude probíhat další program.

Se svou show dorazí třeba Václav Upír Krejčí, který udělá radost hlavně dětem. Vstupné zdarma! Chybět samozřejmě nebude ani oheň a opékání buřtů.

Ve 20 hodin se oslava přesune pod střechu do Kulturního domu Říp. Začne Oldies diskotéka s DJ Standou. Hrát a tancovat se bude až do dvou do rána. A buďte si jisti, že bude zábava. Vstupné na diskotéku: 100,-  Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -