Rozmarýn pořádá další Večerní keramiku

0
107

Litoměřice – Máte nápady na to, co byste si chtěli z keramické hlíny vyrobit, ale chybí Vám prostor vybavené dílny? Láká Vás práce s keramickou hlínou, ale nejste si jisti, zda je to správná činnost pro Vás? Chcete si jen užít parádní podvečer a vyzkoušet si něco nového? Využijte Večerní keramiku Domu dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích!

Koná se v pátek 29. dubna od 17 do 19.30 hodin a dorazit na ni mohou děti i dospělí. Dospělí zaplatí 300,- Kč, děti platí o 100 Kč méně. Pro začátečníčky i pokročilé!

Na Večerní keramiku je nutné nahlásit se předem – nejpozději ve čtvrtek 28. dubna. Udělat to můžete na telefonním čísle 724 319 966 nebo na e-mailu katerina.zaludova@ddmrozmaryn.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekÚŠTĚK: Na náměstí vznikla nová galerie s kavárnou
Další článekJak být fit podle čínské medicíny? Dozvíte se v Roudnici!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno