Úterý, 23 dubna, 2024
3.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda zve na kulajdu nebo na svíčkovou

Gastrocentrum Pohoda zve na kulajdu nebo na svíčkovou

Litoměřice – Nestíháte přes týden vařit a nechcete se stravovat v rychlých občerstveních? Nechte to na Pohodu! Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích provozuje hned tři jídelny, ve kterých svým strávníkům každý den nabízí pět jídel a jednu polévku. Naobědváte se za 78,- Kč.

Pondělí 18. dubna ještě patří Velikonocům, ale v úterý už můžete přijít. 19. dubna se bude podávat květáková polévka, ďábelská kuřecí směs s těstovinou, protýkaná vepřová pečeně s rýží a zeleninový karbanátek s uzeným masem a bramborem.  Bez povšimnutí určitě nezůstane ani balkánský salát s kysanou smetanou. Pro milovníky české klasiky a sladkých jídel budou k dispozici bramborové šišky s mákem.

Ve středu 20. dubna bude moravský vrabec, zelí a bramborový knedlík. Nebo si můžete dát maminčino kuře s těstovinou. Zeleninové rizoto se sýrem určitě také nezklame. Játra pana starosty s dušenou rýží se na pultu dlouho nezdrží – na Pohodě je velice oblíbené.  A těstovinový salát s cuketou je klasika, která vždy potěší. Středeční polévka je drůbková s nudlemi.

Ve čtvrtek 21. dubna si nenechte ujít štěpánskou vepřovou pečeni s dušenou rýží. Dát si můžete i smažené rybí filé s bramborovou kaší. Českou klasiku zastupuje čočka nakyselo s párkem a kyselou okurkou. Budou i fazolové lusky na smetaně a italský rýžový salát s kuřecím masem. Polévka je ve čtvrtek hovězí zeleninová s masovými noky.

Závěr týdne – pátek 22. dubna  – bude tradičně patřit hlavně milovníkům sladkého. Přijďte na dukátové buchtičky s vanilkovým krémem. Bude i svíčková s knedlíkem a kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách s bramborovou kaší.  Pokud máte rádi lehčí jídla, vsaďte na těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Českou klasiku tentokrát zastupují zapečené těstoviny s uzeným. Páteční polévka je jihočeská kulajda.

Oběd se vydává od 10.30 do 14 hodin. Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí.

Podrobnosti najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -