Pátek, 17 května, 2024
14.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Úštěka se po dvou letech vrací velikonoční jarmark a obří slepice!

Do Úštěka se po dvou letech vrací velikonoční jarmark a obří slepice!

Úštěk – Po dvouleté covidové pauze jsou Úštěcké Velikonoce zpět! Největší velikonoční řemeslný jarmark v České republice si můžete užít už tuto sobotu 16. dubna. V centru města bude od 9 do 17 hodin na 200 řemeslníků z celých Čech, Moravy i Slovenska. Čeká na Vás celodenní program, který obstarají divadelníci, hudebníci a místní sbory.

Vystoupí například jarmareční kapela Péro za kloboukem,  dětský pěvecký sbor Zvonek, nebude chybět cimbálovka, vystoupení dětí z místní mateřské školy, moravské lidové písně, povídání o velikonočních zvycích a spousta dalších atrakcí.

Samozřejmostí je dětská scéna v úštěckém Kulturním domě, ve kterém se mohou malí návštěvníci těšit na pohádky Sváťova dividla a na tvořivé dílničky.

Chybět nebudou ani projížďky na koních, historická střelnice, živá zvířátka a mnoho dalšího.

Pozor – obří úštěcká slepice lenghorka dravá bude jarmarkem procházet v 10 ve 14 a v 16.30 hodin. Je známá tím, že unáší malé děti a krade lidem svačiny, tak buďte obezřetní!

Vstupné: dospělí 50,- Kč, děti 30,- Kč

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -