Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLOVOSICE: Petr Fejk představil svou knihu vzpomínek Jak se dělá ZOO

LOVOSICE: Petr Fejk představil svou knihu vzpomínek Jak se dělá ZOO

VIDEO: Ve středu 6. dubna přivezl Petr Fejk do lovosické knihovny svou knihu vzpomínek Jak se dělá Zoo. Během tříhodinové besedy, které se zúčastnilo více jak padesát posluchačů, zavzpomínal bývalý ředitel na své dlouholeté působení v pražské zoologické zahradě.
Se svou knihou jezdí Petr Fejk po celé republice a příběhy pražské zoo dokážou vždy chytit posluchače za srdce. Řada z nich si pamatuje na ničivou povodeň, která zoo postihla, nebo i na jednotlivá zvířata, která v zahradě žila. Autor knihy se díky přednáškám zase vrací do svého rodného kraje, kterým jsou severní Čechy.
Knihu Jak se dělá ZOO lze zakoupit na webu www.petrfejk.cz nebo právě na podobných přednáškách, jako byla tako v Lovosicích.
Příští zajímavou přednášku, tentokrát cestovatelskou, připravila lovosická knihovna na úterý 19. dubna. Spolu s Pavlem Chlumem posluchači navštíví české vesnice v Rumunsku a Srbsku, hrady podél Dunaje, národní park nebo nevyšší park Karpat. Ještě předtím můžete v lovosické knihovně navštívit Velikonoční výstavu Šance, která bude na sále knihovny od 11. do 13. dubna.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -