Středa, 8 května, 2024
8.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVelikonoční pohádka tuto neděli v Divadle Karla Hynka Máchy

Velikonoční pohádka tuto neděli v Divadle Karla Hynka Máchy

Divadlo Karla Hynka Máchy bude tuto neděli 10. dubna hostit Velikonoční pohádku pro děti. Představení, které je plné velikonočních tradic a zvyků, začíná v 15 hodin.  Potěší i ty nejmenší diváky.

Vstupenky jsou k dispozici ZDE.

Velikonoční zajíček na svém jarním putování má neobyčejná malovaná vajíčka, která v sobě ukrývají nejen lidová říkadla a velikonoční obyčeje, ale také nejednu pohádku…

Divadlo Pohádka je profesionální zájezdová divadelní scéna, jejíž repertoár je určen výhradně pro děti a mládež. Soubor vznikl v roce 1990 a za tu dobu uvedl 67 autorských inscenací rozličných žánrů.   

Repertoár obsahuje pohádkové kabarety, scénická leporela, alternativní formy, černé a luminiscenční divadlo. Základ je však postaven na klasické činohře.

Vzhledem k tomu, že Divadlo POHÁDKA je jedním z mála českých profesionálních souborů, které se zabývají výhradně divadlem pro děti a mládež, se svými inscenacemi úspěšně hostuje na divadelních a kulturních scénách v celé České republice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -