Pondělí, 29 dubna, 2024
12.2 C
Litoměřice
DomůPozvánkyV Třebenicích oslaví Velikonoce tuto sobotu jarmarkem

V Třebenicích oslaví Velikonoce tuto sobotu jarmarkem

Třebenice – Město Třebenice oslaví Velikonoce v předstihu a tradičně – už tuto sobotu 9. dubna se totiž na Paříkově náměstí uskuteční tradiční VELIKONOČNÍ JARMARK. Program začíná ve 14 hodin, přičemž jarmark bude probíhat až do pozdního odpoledne.

Těšit se můžete na velikonoční zboží a dekorace – budou pomlázky, květinové vazby, perníčky, jarní zápichy do květináčů, kraslice, keramika a mnoho dalšího. Na místě budou také stánky se sladkým a slaným občerstvením – pro případ, že by  Vás zachvátil nenadálý hlad.

Bude živá hudba, kterou obstará kapela Sebranci a těšit se můžete také na vystoupení  dětí z Dětského domova Dlažkovice a dětí z třebenické základní a mateřské školy. Na jarmark se chystají také děti z Evangelického sboru  a děti, které navštěvují dramatický obor lovosické ZUŠ.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -