Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadlo„Půjdeš mi za svědka?“ Odpoví představení v litoměřickém divadle

„Půjdeš mi za svědka?“ Odpoví představení v litoměřickém divadle

Litoměřice – Divadlo Karla Hynka Máchy v Litoměřicích uvede v pondělí 4. dubna francouzskou komedii o (mnohdy neuvěřitelných) vztazích mezi lidmi. Přijďte! V představení, které začíná v 19 hodin, uvidíte Karla Zimu, Danielu Šinkorovou, Jarmila Škvrnu a Yannu.

Komedie nese název „Půjdeš mi za svědka?“

Mam pozve na svoji svatbu s Lili, se kterou již 12 let chodí, za svědka svého nejlepšího přítele Toma, kterého několik let neviděl, protože mu Lili zakázala se s ním stýkat, a to proto, že kdysi opustil jejich kamarádku. Tom přijde a s ním i jeho nová mladá přítelkyně Jasmine. A nestačíme se divit…

„Na této hře se mi líbí, že to, co se děje na jevišti, se může stát v životě. Divák bude muset trochu zapátrat a spolu s námi rozmotávat děj, ale konec to má krásný.“, uvedla Daniela Šinkorová, která nad nabídkou role neváhala ani vteřinu.

Lístky na představení v litoměřickém divadle se dají koupit ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -