Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoZdolávejte vrcholy s aplikací Horobraní a vyhrajte knihu!

Zdolávejte vrcholy s aplikací Horobraní a vyhrajte knihu!

Litoměřicko – Zvládnete do 30. září zdolat dvacet vrcholů Českého středohoří?  Pokud ano, získáte nejen titul „Horal Českého středohoří,“ ale budete mít i možnost vyhrát nejnovější knihu známého místního patriota Jiřího Svobody.

Výzva „Horal Českého středohoří“ zahrnuje tyto vrcholy:  Milešovka, Sedlo, Lipská hora, Buková hora, Varhošť, Strážný vrch, Panská skála, Vysoký Ostrý, Lovoš, Hrádek (Oltářík), Ostrý, Bořeň, Kalich, Zámecký vrch, Oblík, Boreč, Hněvín, Radobýl, Doubravská hora, Vrabinec (od 1.3. do 30.6. omezen vstup z důvodu hnízdění sokolů), Skalka. Jedná se o 21 vrcholů. Jeden z nich tedy můžete při plnění výzvy vynechat.

Do výzvy se může zapojit každý, kdo má ve svém mobilním telefonu staženou plnou verzi aplikace Horobraní. Nemusíte se už dále nikam přihlašovat, stačí chodit po kopcích. Jakmile zvládnete všech dvacet vrcholů, aplikace Vám to dá sama vědět.

Aplikaci je možné stáhnout jak pro Android, tak i pro iOS. Pro účast ve výzvách, a tedy i možnost získat odměnu v podobě knihy, je potřeba zaplatit poplatek za provoz aplikace. Doporučená cena je 365 Kč za rok (symbolická 1 Kč za den). Minimální poplatek pak je 200 Kč za rok.

Aplikace Horobraní je ke stažení ZDE.

Knihu Poutník Českým středohořím vyhraje deset horalů, kteří výzvu zvládnou do konce září a budou vylosováni. Losování proběhne první týden v říjnu.

Výzva Horal Českého středohoří probíhá ve spolupráci s Destinační agenturou České středohoří. Turistické tipy nejen pro horaly najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -