Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoBlíží se Výběh na Milešovku

Blíží se Výběh na Milešovku

Litoměřicko – V sobotu 2. dubna 2022, kdy se má výrazněji ochladit, se uskuteční již třetí z běžeckých závodů letošního ročníku SOLAP Krále středohoří. Účastníci se mohou po dvou letech odkladů těšit na jubilejní pátý ročník Výběhu na Milešovku, jenž se stal jeho pevnou a nedílnou součástí.

Snad pořadatelům nahraje i počasí, což by určitě udělalo radost nejen jim, ale i všem běžcům a běžkyním, prostě všem, kdo si sem najdou cestu.  

Kategorie: muži do 40. let, muži nad 40 let, ženy bez rozdílu věku. 

Datum a místo konání: sobota 2. dubna 2022 – 14.00 hodin, parkoviště pod Milešovkou (Milešov, u hřiště).

Registrace: na www.kralstredohori.cz. 

Prezentace: 12.30 až 13.15 hodin na parkovišti pod Milešovkou, 13.15 hodin – odvoz batohů s věcmi do cíle, na vrchol Milešovky.

Startovné: do 18 let zdarma, ostatní při platbě předem 150 korun a na místě 250 korun.

Trať a propozice: 2 600 metrů s převýšením 400 metrů, start je na parkovišti, odtud po červené turistické značce do sedla, dále po červené až k rozcestí s modrou turistickou značkou a po ní až na vrchol.

Ceny: obdrží první tři v každé kategorii.

Více informací: František Vondra – telefonní číslo: 776 111 778, email: kola.vondra@seznam.cz, nebo na webu https://milesovka.kolavondra.cz/.

Každý účastník startuje na vlastní nebezpečí a je povinen dbát pokynů pořadatelů. Všichni, kdo chtějí prožít další sportem provoněný den v příjemné společnosti, jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -