Neděle, 28 dubna, 2024
20.8 C
Litoměřice
DomůSportFotbalÁčko z Perštejnu nepřivezlo ani bod. Rezerva porazila Úštěk

Áčko z Perštejnu nepřivezlo ani bod. Rezerva porazila Úštěk

Pernštejn – Další ztráta bodů. Litoměřicko se propadlo na třetí místo.

V sobotu 26.3. se na půdě domácího Perštejnu odehrálo 18. kolo krajského přeboru, ve kterém naše A – mužstvo prohrálo 2:1. Přitom první krok k vítězství udělali žlutomodří, když se ve čtyřiadvacáté minutě trefil Filip Frank. Domácí rychlou odpovědí srovnali stav a následně se ujali vedení. Ve druhém poločase už branka nepadla. Utkání zhodnotil trenér Štefan Knapík.

„Odehráli jsme nepovedené utkání, soupeř nás přehrával ve všech aspektech hry. Musíme se vrátit k poctivé a zodpovědné hře, probudit v hráčích bojovnost a týmového ducha…“

Den poté bylo na programu první mistrovské utkání našeho B – týmu. V rámci 14. kola Litoměřicko porazilo Slavoj Úštěk 4:1. Hosté šli po pětadvaceti minutách do vedení, které jim ale trvalo pár vteřin. Okamžitou odpověď vyslal na Úštěckého gólmana Jára Suroviak, a obrat se začal rodit.

„Výsledek mohl být pro soupeře mnohem drastičtější. Nepamatuju si zápas, kde bychom takto dominovali co se týče vytvořených šancích. Když budeme brát ohled na to, že jsme odehráli po dlouhé době mistrovské utkání, musím kluky pochválit. Nezalekli se soupeře a od první minuty pracovali jako tým. Jsem rád, že se nikdo vážně nezranil protože terén nebyl úplně ideální ruku v ruce s důrazným soupeřem. Za zmínku stojí jméno Michal Rapavý, který byl pro naší hru velmi důležitý. Dokázal zklidnit hru a podržet balón společně s Robertem Mühlfaitem.“

Zdroj: www.fklitomericko.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -