Pátek, 19 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDo Lovosic přijede na besedu spisovatelka Alena Mornštajnová

Do Lovosic přijede na besedu spisovatelka Alena Mornštajnová

Lovosice – Do lovosické knihovny přijede v úterý 29. března jedna z nejoblíbenějších a nejprodávanějších  českých spisovatelek současnosti – Alena Mornštajnová.

Původním povoláním překladatelka a učitelka angličtiny debutovala v roce 2013 románem Slepá mapa. Od té doby napsala řadu dalších – snad ještě úspěšnějších – románů a několik knih pro děti.

Na besedě v lovosické knihovně si budete moci všechny knížky Aleny Mornštajnové zakoupit a nechat podepsat. Setkání začíná v 17 hodin.

Vstupné: 50,- Kč.

Alena Mornštajnová žije ve Valašském Meziříčí. O jejím třetím románu s názvem Hana literární kritici psali jako o senzaci a byl přeložen do deseti jazyků. První román Aleně Mornštajnové přitom  vyšel až v jejích padesáti letech a psala ho jedenáct let.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -