Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůSportFotbalLitoměřicko vstupuje do jarních odvet výhrou v Kadani

Litoměřicko vstupuje do jarních odvet výhrou v Kadani

Kadaň – Všichni milovníci a vyznavači kulatého nesmyslu během zimní přestávky toužebně vyhlížejí první jarní měsíc, který s sebou přináší krom příjemnějšího počasí i toužebně vyhlížený start fotbalových soutěží. Výsledky přípravných zápasů jsou zapomenuty a začíná se bojovat o body.  V prvním jarním kole se představili litoměřičtí fotbalisté v Kadani, kde chtěli navázat na velmi úspěšné podzimní výsledky.

První poločas přináší šance n obou stranách, ale dominují oba gólmani, kteří za svá záda nepouštějí žádnou ze střel. Brzy po přestávce hosté udeřili a dvěma góly během tří minut rozhodují o své výhře. Litoměřicko s drží i po prvním jarním kole na druhé příčce.

První poločas přináší vyrovnanou hru a oba soupeři se snaží těžit ze zajištěných obran, kterým výrazně pomáhají i bezchybní gólmani. Žádná z chybiček a nepřesností není potrestána. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ve 49. minutě se aktivní hosté, kteří si vypracovali více příležitostí, ujímají zásluhou L. Mariče vedení. V 50. minutě vyfasoval jedinou žlutou kartu Janošík. V 52. minutě dává výsledku konečnou podobu Šraga. Utkání končí a Litoměřicko si po výhře 0:2 odváží tři zcela zasloužené body.


FK Tatran Kadaň – FK Litoměřicko A   0:2 (0:0)  

Branky: 49. L. Marič, 52. Šraga. Rozhodčí: Pavel Slívko – Jan Hanzal, František Cvachoušek. ŽK: 50. JanošíkDiváci: 40. 

FK Tatran Kadaň: Hanuš – D. Valenta (73. Salač), Tancoš, Hlavatý, Havliš – Karban (84. Janda), Kocík, Janošík, Zápotocký (73. Holický) – Hyský (81. Prak), Zralík.  Trenéři: Jan Peštuka, Jiří Hořínek.

FK Litoměřicko A: Botoš – M. Novotný, Janouš, Grunert, Vrzák – Hranička (82. Januška), Hájek, M. Marič, L. Marič (69. Rapavý) – Šraga – Flégl (89. Holub).  Trenéři: Štefan Knapík, Martin Krejza.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Foto: www.fktatrankadan.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -