Čtvrtek, 18 dubna, 2024
4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda vaří i o jarních prázdninách

Gastrocentrum Pohoda vaří i o jarních prázdninách

Litoměřice – Přestože jsou jarní prázdniny, Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích vaří i tento týden a rozhodně má co nabídnout. Vybrat si tady můžete z pěti jídel, přičemž za oběd zaplatíte 72,- Kč. Přijďte! V nabídce česká klasika, sladká jídla i odlehčené saláty.

V pondělí 14. března se na Pohodě podává vepřový guláš s knedlíkem, znojemská pečeně s rýží, vepřenky s bramborem a okurkou a také opečené škubánky s mákem. Pestrobarevný kuřecí salát potěší strávníky, kteří si hlídají linii. Pondělní polévka je oblíbená Risi-bisi.

V úterý 15. března přijďte na halušky se zelím a slaninou, nebo na vepřový mletý řízek s bramborovou kaší.  Nezklame ani litoměřická směs s dušenou rýží. Českou klasiku v úterý zastupují fazolové lusky na smetaně s bramborem. V nabídce je i salát Lanza rotte. Budete-li mít chuť na polévku, úterní je hrachová s houskou.

Ve středu 16. března si nenechte ujít ovarovou polévku s kroupami a koprovku s vařeným vejcem a bramborem. Chybět nebude ani debrecínská pečeně s těstovinou. Své místo ve středeční nabídce má i naháč z vysočiny – závitek z vepřového masa plněný mletým vepřovým masem, které je ještě navíc okořeněné sladkou paprikou.Na Pohodě k němu podávají bramborový knedlík a špenát.  Zapečené brambory se smetanou, česnekem, zeleninou a sýrem Vám budou určitě také chutnat. A pro fanoušky odlehčenější kuchyně je připraven bulgur salát s kuřecím masem.

Ve čtvrtek 17. března si užijte krůtí maso na paprice s dušenou rýží a smažené rybí filé s bramborovu kaší. Rýžový nákyp s ovocem potěší všechny, kteří mají rádi sladká jídla a fandí české kuchyni z dob svého dětství. Játra na slanině s knedlíkem se také na Pohodě nikdy dlouho neohřejí.  Sýrový salát s jablky a ořechy je lehký a velice chutný – zkuste ho! Jako polévku si ve čtvrtek můžete dát hovězí zeleninovou s játrovými noky.

V pátek 18. března  je hlavním tahounem nabídky rajská omáčka s hovězím masem a knedlíkem. Potěší určitě také jahodové knedlíky s tvarohem  a smažený sýr s bramborem a tatarkou. Rizoto z kuřecího masa projde i mezi přísnými dietáři. A kdyby ne, mohou si dát celerový salát s cizrnou a tuňákem. Páteční polévka je zelná s klobásou.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin, přičemž na výběr máte ze tří jídelen. Gastrocentrum Pohoda najdete na ulici Žižkova 2, v litoměřické ulici Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -