Zaměstnanci Domova důchodců v Čížkovicích pomohli Ukrajině

0
41

Čížkovice Zaměstnanci čížkovického domova důchodců, který spadá pod Centrum sociální pomoci Litoměřice, mají srdce na správném místě. Mezi sebou vybrali 5.800,- Kč a v místním obchodě za ně nakoupili věci, které pomohou na ukrajinských hranicích.

Z peněz zaměstnanci pořídili hlavně trvanlivé potraviny, hygienické prostředky, léky, deky a svítilny.

„Dění na Ukrajině zasáhlo životy mnoha z nás, každý den napjatě sledujeme události válkou zmítané země. Při pohledu na ženy, děti a seniory, kteří musejí opouštět své domovy, nám puká srdce žalem. Je naším velkým přáním, aby se sbírka dostala k potřebným co nejrychleji,“ uvedli zaměstnanci domova na sociálních sítích.

Ředitelství Centra sociální pomoci Litoměřice je v přímém spojení s dobrovolníky na hranicích Ukrajina – Slovensko. Darované věci tak určitě rychle najdou uplatnění a pomohou tam, kde je nejvíce třeba.

- Naši partneři -
Předchozí článekO jarních prázdninách s dětmi zajděte do kina Máj
Další článekCHCEBUZ: Klubovna se proměnila v Drátenickou školu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno